Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

TİKAD´ın öncülüğünde Güneydoğu İşkadınları Derneği kuruldu.

Tribün Terörü ile had safhaya ulaşan toplumsal şiddete dikkat çekmek için `´iletişimsizliğe son´´ başlığı ile Beşiktaş İnönü Stadyumu´nda bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda `iletişimsizliğin´ yol açtığı sorunlar dile getirildi ve bu yönde TİKAD olarak bir kampanya başlatıldığı kamuoyuna duyuruldu.

TİKAD´ın öncülüğünde AİKAD(Antalya İşkadınları Derneği) kuruldu.

Sn. Emine Erdoğan başta olmak üzere, Ruhani Liderler, iş, siyaset ve sanat dünyasından yüksek katılımla `´Dinler Arası Hoşgörü´´ başlığı ile Çırağan Sarayı´nda iftar yemeği verildi.

TİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Bulut ve TİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı´yı makamında ziyaret ettiler.

TİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Bulut ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak´ın evinde bir araya gelerek bir basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptılar.

DİKAD (Diyarbakır İş Kadınları Derneği)´nin kurulmasıyla, TİKAD´ın etkinliğinin tüm Türkiye´ye yayılması için ilk adım atıldı.

ATO Başkanı Sinan Aygün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Bulut´u makamında ziyaret ettiler.

Alman İş kadınları İstanbul Ritz Carlton Otel´de ağırlandı.Görüşmelerde Türkiye´nin Avrupa Birliği üyeliği değerlendirildi ve bu konuda Alman İş kadınlarından destek sözü alındı. Görüşme kamuoyuna basın toplantısı ile duyuruldu.

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) İstanbul kuruldu.