Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

2021

Sn. Demet Sabancı Çetindoğan, Bloomberg HT’de Üst Düzey programına konuk oldu ve ekonomi gündemini değerlendirdi.

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Emine Sabancı Kamışlı, Kadın Girişimciliği’ne ilişkin görüşlerini TİKAD You-Talk'da paylaştı.

TİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Şerife Bilgili Ercantürk, iş hayatındaki başarı yolculuğunu, deneyimi kazanıma dönüştürmenin önemini ve kendi tecrübelerini YouTalk’ta anlatıyor.

Ülkemizin farklı şehirlerinde başarılı işlere imza atan iş kadınlarımızla “Anadolu’dan İş Sohbetleri” başlıklı bir webinar gerçekleştirdik.

TÜİK tarafından açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut bir açıklama yaptı.

TİKAD Başkanı Sayın @NiluferBulutt, bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut, “Patronlar Anlatıyor” programında Vahap Munyar'ın konuğu oldu.

Başkanımız Nilüfer Bulut, jüri üyesi olduğu “2020 Türkiye’ye Cesaret Veren Kadınlar” listesinde; Esin Güral Argat, Emine Sabancı Kamışlı, Gülden Yılmaz, Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, Jülide Konukoğlu ve Ritmik Cimnastik Grubu Milli Takımına yer verdi

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir açıklamada bulundu.

TİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sema Güral Sürmeli’yi YouTalk'ta ağırlıyoruz.

TİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı @SemaGural üst yönetimde yer alan kadınların yanısıra, sadece kadın çalışanlardan oluşan iki fabrikaya kadar, istihdam’da kadın gücünden gelen başarıyı You-Talk’ta anlatıyor

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, Ekonomi Reformları Paketine ilişkin TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut bir açıklama yayınladı.

Cumhurbaşkanlığımızca başlatılan staj seferberliğini TİKAD, bünyesindeki üye şirketleriyle birlikte destekliyor.

İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasına ilişkin bir Basın Açıklaması yayınladık.

Genetik alanında büyük başarılara imza atarak, gencecik yaşında ülkemizi gururlandıran Gözde Durmuş'u, bu etkileyici başarı yolculuğundan ötürü kutluyor, bilime gönül vermiş gençlerimize örnek olmasını diliyoruz.

TİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Prof.Dr. Zehra Neşe Kavak’ı YouTalk'ta ağırlıyoruz.

Akademic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve TİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, toplumsal cinsiyet eşitliği çerçevesinde kadınların iş hayatındaki durumlarını YouTalk’ta anlattı.

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları için sözde “soykırım” ifadesini kullanmasına ilişkin basın açıklaması yaptı.

TİKAD ve DEİK ortak gerçekleştirecekleri Webinar'da Fransa-Türkiye arasındaki ekonomik işbirliği konusunu ele alacaklar.

TİKAD ve DEİK’in ortak düzenlediği “Türkiye-Fransa Ekonomik İş Birliklerinin Geleceği ve Fırsatlar” webinarını Başkanımız Sn.@NiluferBulutt, Paris Büyükelçimiz Sn. @AliOnaner, DEİK Başkanı Sn.@NailOlpak, İş Konseyi Başkanı Sn.  @cagatayozdogru ve panelistlerimizle gerçekleştirdik.

TİKAD ve HALKBANK ortak bir online toplantı gerçekleştirerek, resmi olarak ilk kez Halkbank bünyesinde kurulan "Kadın Girişimciler Bölümü" çerçevesinde, kadın girişimcilere sağlanabilecek destekleri ele aldılar.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut ve Başkan Yardımcımız Sayın Sema Güral Sürmeli “İş Dünyasında Anneler” konulu webinarda konuşmacı olarak yer aldılar

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

Yeni destek programı ile KOBİ ve girişimciler için hibe, büyük işletmeler için nefes kredisi adımlarının atılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a ve Bakanlarımız

@lutfielvan ’a teşekkür ediyoruz.

Türkiye ekonomisinin 2021 yılının ilk çeyreğinin büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut bir değerlendirmede bulundu. #TİKAD

4. Yargı Reform Paketinde “cinsel suçlarda tutuklama için somut delil aranmasına" ilişkin maddenin uygulanmasının doğuracağı mağduriyetin telafisi mümkün değildir. Kamu vicdanını rahatsız eden bu maddenin yeniden gözden geçirilmesini rica ediyoruz.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçında Çin ile karşılaşan #FileninSultanları Çin'i 3-0 mağlup ederek olimpiyatlara galibiyetle başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımımızı gönülden tebrik ediyor, final yolunda başarılarının devamını diliyoruz.

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut, ülkemizde yaşanan yangın felaketine ilişkin değerlendirmede bulundu:

TİKAD'IN Türkiye delegasyonunda yer aldığı W20- Women 20 (KADIN-20) olarak; Afganistan'da yaşananlarla ilgili, Afgan Kadın ve Kız çocuklarına ilişkin ortak destek bildirgesi yayınladık.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2021 yılı ikinci çeyrek büyüme verilerini açıklamasının ardından; Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut bir değerlendirmede bulundu.

TİKAD, BM Genel Kurulu kapsamında Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle New York'ta “Çevreye Duyarlı Sürdürülebilir Ekonomi ve İş Kadınlarının Rolü” başlıklı  bir konferans düzenledi.

Başkanımız Nilüfer Bulur, 'Daha yeşil bir gelecek için, bugünden adım atıyoruz' başlıklı bir açıklamada bulundu.

Kadın Kooperatifleri İstanbul Buluşmasına başkanımız Nilüfer Bulut da katıldı.

Rus Kadınlar Birliği Heyeti TİKAD’ı ziyaret etti. Toplantı’da iki kurum arasındaki işbirliği alanları görüşüldü.

TİKAD Başkanı Sayın Nilüfer Bulut, açıklanan büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulundu

Başkanımız Nilüfer Bulut, NTV'de Para Durumu Programında Özlem Denizmen’in konuğu oldu.