Türkiye İş Kadınları Derneği - Turkish Business Women Association

2023

TİKAD yılsonu yemeği üyelerimizin katılımıyla Pera Palace Hotel'de gerçekleştirildi.

Halkbank’ın kadın girişimcileri desteklemek amacıyla her yıl gerçekleştirdiği Üreten Kadınlar Yarışması’nın bu yılki juri üyeleri arasında Başkanımız Nilüfer Bulut ve YK üyemiz Esin Güral Argat’da yer aldı.

TİKAD üyeleri Cumhuriyet'imizin 100. Yılı vesilesiyle "Cumhuriyet Buluşması" etkinliğinde biraraya geldi.

 

VI. Azerbaycan Kadınlar Kurultayı programı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut’unda bulunduğu heyetin katılımıyla Bakü’de gerçekleştirildi.

TİKAD, BM Haftası (UNGA) kapsamında, Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle New York’ta Rockefeller Center’da “Dünyaya Yön Veren Kadınlar” konferansını gerçekleştirdi.

TİKAD'ın kurucu kuruluş olarak desteklediği Türkiye-Azerbaycan KKTC Kadın Girişimciler İş Forumu'nda YİK Başkanımız Demet Sabancı Çetindoğan açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

 

“TİKAD Kadın Kooperatifleri Destekleme Platformu” çalışmaları kapsamında, YİK Başkanımız Sn. Demet Sabancı Çetindoğan Kayseri Kadın Kooperatifleri Birliği’nin gerçekleştirdiği ve 28 yerel kooperatifin yer alacağını fuarın açılışına katıldı.

Yerel tedarikçilerden temin ettiğimiz, TİKAD'ın Ramazan bayramı erzak yardımlarının Kahramanmaraş'taki depremzede vatandaşlarımıza dağıtımını tamamladık. 

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut Kadınların yaşam hakkını güvence altına alan 6284 sayılı yasa ile ilgili bir açıklama yaptı.

Deprem bölgesindeki illerimizde depremden etkilenen vatandaşlarımıza hizmet verecek çamaşırhanelerimizin kurulumunu gerçekleştirdik.

Başkanımız Sayın Nilüfer Bulut 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle bir açıklama yaptı.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminden etkilenen depremzedeler için hazırladığımız TİKAD Yaşam Alanı projemizi hayata geçirdik.

Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati’nin Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirdiği yeni Kredi Garanti Fonu paketini tanıtım toplantısına başkanımız Sayın Nilüfer Bulut da katıldı.